Kontakt: 070 587 65 78, 073 806 70 61
e-post: kontakt@ekonomka.se
svenska
endelska
 
VI GÖR DET ANDRA INTE KAN

Byggservice - Ekonomka, ett helsvenskt företag med kunden i fokus!

peter vid bilen, verktyg och virke
   • Renovering

   • Ombyggnad

   • Mur & putsarbeten

   • Kök

   • Vattenskador

   • Tak

   • Kakel & klinker
husbygge, murade väggar med takstolar av trä

Vi åtar oss det mesta inom renovering och ombyggnad av småhus:
kök , bad, tak, fönster, dörrar, tilläggsisolering.

Vi håller gärna i projektet och ordnar elektriker, rörmokare etc.

Personlig service för våra kunder - hjälp med bygglov/bygganmälan och ritningar.

Har även arbetat en hel del med vattenskador åt försäkringsbolag.

 

 

 

Klicka på bilderna nedan för förstoring.

insidan av halvfärdigt hus, murade väggar, takstolar, tak Energieffektivisering med murspisar som primär värmekälla ligger oss varmt om hjärtat,
så vi kan om det behövs bygga om huset till en mer öppen planlösning alternativt integrera en Ekonomka® murspis så sidorna hamnar åt olika rum.

Det finns säkert många hus i landet som skulle behöva en Ekonomka® murspis.

Effektanpassat så att värdefull interiör kan bibehållas och huset inte behöver rivas sönder för tilläggsisolering.

Då kan huset användas även vintertid. Utan att det behövs användas en massa dyr energi.
Huset fick nytt plåttak Här var jag med och la in kalkstensflis i huset. Puts och tegeltak. En ny veranda Renoverade affärslokal på adelsgatan i Visby,bland annat målningsarbeten och diverse snickerier.
Affärslokalen blev ljus och inbjudande. Panel och annan interiör i affärslokalen. Jag och några andra snickare helrenoverade fastigheten.både in och utvändigt. Byggde om till moderna bostadsrätter.
Fastigheten i Visby innerstad fick en ny port. Fastigheten i östra Visby byggde jag till i ett och ett halvt plan. Dags för takstolarna. Huset tilläggsisolerades och putsades utvändigt. Traditionell gjutjärnsspis inmurad. Trapp till sovloft.
Byggde ett hus i Tofta i samarbete med en annan byggnadssnickare. En tillbyggnad söder om Visby. Glespanelen uppsatt i tillbyggnad.Östra Visby. Pågående putsarbeten Tofta.
Öppen spis med kasett. En liten trevlig veranda. Skön sittplats under tak. Var med och byggde huset i södra visby,tillsammans med andra byggnadssnickare. Mycket arbete med taket,men det blev snyggt.
Murade upp huset i isolerblock i samarbete med en annan byggnadssnickare,tak och en del annat. Pågående skorstensmurning.
Veranda som senare fick räcke och spaljeer. Början till uteplats med öppen spis.Ljugarn. På väg hem efter avslutad arbetsdag. Min kära divan. Skönt att vila ut efter arbetsdagens slut.
Vårt eget hus i Boge som vi ritade och byggde själva. Här kan du skymta vår egen murspis i boge. Den bästa investering vi gjort. Spisen ger oss värme och matlagningsmöjligheter helt utan el. Våran spis är en Teplushkamodell. Med planket som avgränsning blev fastigheten en oas i skogen.
Utsikt från taket . Plank med grindar, huvudinfart. Vårt hus i boge. Vackra vinklar. Byggt i Aeroc lättbetongblock med fasadputs som jag kvastade ytan på. Flygel i Boge som jag murade upp i Aeroc lättbetongblock. Puts som jag kvastade.

Klicka på bilderna för förstoring!

Text och Bild Text och Bild 2